"ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ" ****

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ και Ε.Ε του Συλλόγου μας Κρύα Ιτεών. Η διαδικασία ξεκίνησε την Κυριακή 30/6/2013 στις 08:00 π.μ και ολοκληρώθηκε με το κλείσιμο τις κάλπης στις 20:00 μ.μ. Στην εκλογική διαδικασία υπήρχαν δύο ψηφοδέλτια το πρώτο με την ονομασία "ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ" και το δεύτερο με την ονομασία "ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" Κατά την  διαδικασία της καταμέτρησης των σταυρών των υποψηφίων από το ψηφοδέλτιο "ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" υπήρξαν τρεις υποψήφιοι που ισοψήφησαν λαμβάνοντας ο κάθε ένας από 34 σταυρούς προτιμήσεις, και έγινε κλήρωση για το έκτο και έβδομο μέλος του Δ.Σ. Η καταμέτρηση και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε στις 22:30 μ.μ περίπου. Τα άτομα που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ και την Ε.Ε του Συλλόγου μας είναι:
          ΓΙΑ Δ.Σ   
ΝΤΖΟΥΦΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΓΚΟΥΤΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΑΓΚΑΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
          ΓΙΑ Ε.Ε
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΛΑΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Η διαδικασία των εκλογών θα ολοκληρωθεί με το πρώτο Δ.Σ όπου θα γίνει η ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Δ.Σ για την ανάδειξη Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γεν.Γραμματέα, Ταμεία, και Αν.Γραμματέα.
Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε και όλους τους κατοίκους της περιοχής μας, που προσήλθαν στα γραφεία του Συλλόγου, ώστε να κάνουν το καθήκον τους και να ψηφίσουν τα ικανά πρόσωπα για το νέο Δ.Σ που σίγουρα δεν θα τους διαψεύσουν για την επιλογή τους.




3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες.

    Καλή δύναμη να έχετε έτσι ώστε να αγωνίζεσθε για το καλό της περιοχής μας.

    Ο Θεός μαζί σας!

    π. Ιωάννης Δημητρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. π.Ιωάννη σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σου!!Μέλημα μας είναι η συνέχεια της συνεργασίας ανάμεσα στον Σύλλογό μας και στην Ενορία μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω ότι με τη χάρη του Θεού και με τις πρεσβείες των Αγίων μας θα έχουμε και πάλι μια πολύ καλή συνεργασία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...